Není obleček jako Obleczech

Před několika lety mi osud přivál do cesty jednu velice zrychlenou osobu s chytrou hlavou, dobrým vtipem a hlavně velkým srdcem:-). Pracovala a starala se o rodinu s rychlostí blesku. Málo kdo chápal, kdy jí, spí a vše to ostatní. Takže my všichni za ní těžce pokulhávající jsem se alespoň snažili chytit jejího stínu. S příchodem mateřské se naše pracovní cesty rozdělily, ale naše osobní vazby naopak získaly na síle díky společnému zájmu - dětem:-).

A tak se pár chytrých hlav dalo dohromady a řeklo si, že na oslavu našeho přátelství uděláme nějaký projekt ve společném týmu. Tak začala naše inspirativní spolupráce pro její další dítě: Obleczech. Je to značka, pod kterou najdete kvalitní české oblečení pro děti od 3 - 10 let se sympatickou vizí : „Oblékejme děti do českého oblečení, podporujme českou výrobu a ekonomiku. Kvalitní oblečení vydrží déle, potřebujete ho méně, unosí je sourozenci a lépe je prodáte dále. Přesvědčte se, že není obleček jako ObleCzech."

Takže Zdeni, musím tu dát tvoji fotku, jelikož až někdo bude hledat ve slovníku cizích slov slovo energizující, určitě tam na něj vykoukneš :-)

 

Fotka uživatele Lenka Velebová.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz