Malebný advent

Každý rok si plánuji, že adventní čas uvítám s domem plným vánoční výzdoby, abychom měli vánoční atmosféru, klid a pohodu hned s příchodem prosince. Vánoce miluji a ano, určitě budu perfektně připravená a ve značném předstihu. Ovšem pro samé přemýšlení o naší skvělé výzdobě s hrůzou zjistím, že už je prosinec ve své půlce, doma není uklizeno (natož vyzdobeno) a o pohodě nemůže být ani řeč. Takže honem rychle aspoň skočím na půdu pro krabici již několikaleté výzdoby, vytáhnu baňky osvědčené zlatočervené barvy a chaoticky je rozvěsím po domě. Dětem stačí málo a jsou nadšené už jen z faktu, že brzy přijde Ježíšek, takže jsme ve finále všichni šťastni a spokojeni:-).

Ale letos jsem si opravdu řekla, že se polepším a dětem udělám překvapení. Představa, jak jim svítí oči a jsou šťastné, je velice motivující. Takže v ideálním počasí s teplotami přes 35 stupňů jsem se pustila do tvorby adventního kalendáře, jelikož jsem nechtěla mít doma kalendář se sloganem "MERRY CHRISTMAS" a už vůbec nepotřebuji mít na kalendáři 25 dní. Chtěla jsem prostě jeden pěkný kalendář z našich luhů a hájů. Tak jsem jednoduše sedla a navrhla si jej. A když bylo dílo hotovo a já nadšená jako malé dítě, řekla jsem si, že by kalendář mohl udělat radost i ostatním dětem. Proto jsem předtiskla panely, ze kterých se dá tento adventní kalendář ušít.

Už se nemohu dočkat, až jej (tentokrát opravdu 1. prosince) vytáhnu a naše děti budu jásat radostí. No a pak jej uklidím opět do té krabice se zlatočervenými baňkami a budu to vše s chutí každý rok vytahovat znovu a znovu:-)).

PS: na Mikuláše jsem taky myslela:-)

Ať žijí Vánoce :-)

 

Panel lze zakoupit zde.

Návod na ušití naleznete zde.

 

Fotka uživatele Lenka Velebová.

Fotka uživatele Lenka Velebová.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz