Rok 2017 odchází a nový rok 2018 plný novinek přichází!

Včera byly krásné Vánoce. Miluji ten čas, kdy je člověk se svojí rodinou, děti se těší na Ježíška...prostě kouzelná atmosféra. Člověk se na chvíli zastaví a i zavzpomíná na rodinu a vše dobré, co ho potkalo. Dnes, den po Vánocích, si děti užívají nadělené dárky a my s tátou se na tu čirou dětskou radost díváme a nasáváme tyto okamžiky do naší paměti, abychom ten úžasný pocit blaženosti vyvolali vždy, když se budeme opět chtít trochu zaradovat. Není tomu náhodou, že jsem se ohlédla i za svým dalším "dítěte" - projektem SHAPE. Tento můj počin je každodenní součástí našeho rodinného života, jelikož když tvořím, naše děti jsou asistenty, tak je přirozené, že bilancuji uplynulé měsíce i tohoto organismu a plánuji, kam jej posunu v novém nadcházejícím roce.

Je tomu čtvrt roku, co jsem oficiálně spustila projekt SHAPE. Samozřejmě tomu předcházela půlroční příprava a zvažování, zda je projekt tohoto formátu schopný samostatného života. Naštěstí moje intuice a podpora okolí mne správně nasměřovala. Nápad na tvorbu originálních textilií, střihů a návodů, které by mohly dále někoho inspirovat a podpořit v jeho tvoření, mne natolik motivuje, že nápady se doslova hrnou do hlavy. Někdy myšlenku nosím v hlavě  týdny, jindy je dílo otázkou momentálního nápadu a musí být realizován ihned, když se múza rozhodne políbit moje čelo. Tak vznikají mini projekty, které s sebou přinášejí soustu nové zábavy.

Jsem moc ráda, že má tvorba nekončí někde v šuplíku a je vypuštěna do světa, kde může dělat radost i ostatním. Přichází mi krásné děkovné emaily od maminek, babiček a tetiček, že moc děkuji za panely, ze kterých mohou dětem vytvořit krásné dárky dělané s  láskou. Za to moc děkuji a neskutečně si toho vážím. Tyto okamžiky jsou zdrojem tvořivé energie, která tímto stále sílí.

Tímto bych chtěla poděkovat všem příznivcům a slibuji, že v novém roce spolu prožijeme zase kus nádherného tvoření:-). Již v lednu přistanou v dílně nové textilní panely na pastelkovníky, opět připlují velice oblíbené rybičky a také už je ve výrobě prostírání na Velikonoce (už je to jako v supermarketech, skončí Vánoce a už se vytahuje velikonoční zboží:-). Určitě neopomenu i tvorbu návodů zdarma, o kterých vím, že pomohou na správných místech. Také se pokusím vyšetřit potřebný čas na novou knihu, o které už teď vím, že bude skvělá:-).

Přeji Vám krásné svátky a nekonečně mnoho kreativních nápadů v novém roce:-)

Fotka uživatele Lenka Velebová.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz